Mavi tik için yıllık ödeme yapan İrem Derici, Elon Musk'a seslendi

TAKİP ET

Şarkıcı İrem Derici, Twitter'ın mavi tik onayını kaldırmasının ardından Mavi tik için yıllık ödeme yaptığını açıkladı. Derici, Elon Musk'a seslendi.

Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, platformda birçok değişikliğe gitmişti. Musk'ın yaptığı en büyük değişiklik ise "Mavi Tik" rozetleri olmuştu. Ücretsiz alınan mavi tikleri kaldıran Musk, Blue aboneliği karşılığı mavi tik rozetini vermeye başlamıştı.

Son olarak Twitter, ödeme yapmadığı için ‘mavi tik’ rozetleri alınan yüksek profilli hesapların rozetlerini yeniden etkinleştirdi. Rozeti geri alanlar arasında birçok ünlü isim yer alırken İrem Derici'nin ise mavi tiki geri gelmedi.

İrem Derici, mavi tik için bir yıllık ödeme yaparak Twitter Blue aboneliği aldı. Derici, para ödemesine rağmen mavi tikinin gelmemesine sinirlendi.

Elon Musk'ı tagleyen Derici paylaşımında "Kız dünya para verdim nerede mavi tik'im b.k yiyen" diyerek tepki gösterdi.

İnternet tarayıcısından alındığında Twitter Blue fiyatı; aylık 150 TL, yıllık 1569,99 TL. Twitter iOS uygulamasından alındığında, Twitter Blue ücreti; aylık 209 TL, yıllık 2199 TL.

TWITTER BLUE NASIL ALINIR?

Twitter'ın premium özellikler ekleyen Twitter Blue servisinin Türkiye'ye geleceği bir süredir konuşuluyordu ancak fiyatının ne olacağı konusunda net bir bilgi yoktu. Twitter Blue Türkiye fiyatı sonunda netlik kazandı. Twitter Blue aboneliğini Twitter web sitesinden almak biraz daha ucuza geliyor. Peki, Twitter Blue Türkiye'den nasıl alınır?

    Twitter sitesine girin.

    Sol bölmede Twitter Blue simgesine tıklayın.

    Aylık veya yıllık abonelik seçin.

    Abone ol butonuna tıklayın.

 

İrem Derici mavi tik