Mauro Icardi, Galatasaray taraftarıyla buluştu, canlı yayını yaklaşık 150 bin kişi izledi

TAKİP ET

PSG'de forma giyen dünyaca ünlü forvet oyuncusu Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Galatasaray taraftarıyla buluşan Arjantinli yıldız, taraftara böyle üçlü çektirdi.

Galatasaray'ın transfer sezonu boyunca peşinde olduğu yıldız forvet Mauro Icardi'de mutlu son. Transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından Galatasaray, Icardi'yi PSG'den bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

ÖZEL JETLE ATATÜRK HAVALİMANI'NA GELDİ

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel jetle İstanbul'a geldi. Atatürk Havalima'nına gelen Icardi ve ailesini binlerce taraftar karşıladı. 

Ultraslan taraftar grubunun lideri Sebattin Şirin tarafından havalimanı kapısında karşılanan Icardi'ye Galatasaray kaşkolu takıldı.

ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Türkiye'ye gelirken uçuş boyunca üçlü çektirme üzerine çalışan Icardi, taraftarla buluşmasında iki kez üçlü çektirdi.

CANLI YAYINI 150 BİN KİŞİ İZLEDİ

Galatasaray Youtube kanalından canlı yayınlanan karşılama törenini anlık olarak yaklaşık 150 bin kişi izledi

2 AYDIR ERDEN TİMUR'LA KONUŞUYORUZ

Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu açıklayan Icardi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk aşamada 1 yıllık buraya geldiğini ifade eden Icardi, "1 yıl sonrasına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer sürecini de anlatan Icardi, Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile yaklaşık 2 aydır görüşme halinde olduklarını ve sonuçta İstanbul'a geldiğini açıkladı.

UÇAK GELMEDEN KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.