Matrix 4'ten ilk görüntüler geldi! Matrix 4'ün fragmanı ne zaman yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…

TAKİP ET

Sinema tarihinin kült filmleri arasına giren Matrix, son filmi Matrix Resurrections ile perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Matrix'in yeni filmi büyük merak uyandırırken paylaşılan görüntülerden sonra çok sayıda filmsever, 'Matrix 4'ün fragmanı ne zaman, Matrix 4'te neler olacak?' gibi sorulara cevap aramaya başladı. İşte merakla beklenen filmin yeni serisi hakkında merak edilenler…

Resmi adı "Matrix Resurrections" olan Matrix’in 4. filmi için heyecan dorukta. Matrix hayranları, paylaşılan görüntülerin ardından uzun süreden sonra filmin yeni serisine kavuşuyor. Görüntülerin paylaşılmasının ardından filmin fragman tarihi hakkında ve Matrix Resurrections’ın nasıl olacağı hakkında bilgiler de sunuldu. 

MATRİX 4’ÜN FRAGMANI NE ZAMAN?
WhatIsTheMatrix sitesinde yayınlanan görüntülerden sonra Matrix hayranları, serinin dördüncü filminin fragmanını bekleyişe geçti. Sitede yer alan bilgilere göre dördüncü film Matrix Resurrections için fragman tarihi 9 Eylül olarak bildirildi. Fragman Türkiye saati ile 16.00'da paylaşılacak.

MATRİX 4’ÜN VİZYON TARİHİ
Yönetmenliğini Lana Wachowski'nin üstlendiği "Matrix Resurrections"ın oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler yer alıyor. Film, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

MATRİX 4’TE NELER OLACAK?
Sitede yayınlanan görüntülerden sonra merak içerisinde filmi bekleyen hayranlar, Matrix filmiyle ikonikleşmiş olan kırmızı ve mavi haplar ile karşılaştı.  Seçime göre farklı görüntülerin yer aldığı videoda biri bittiğinde diğeri de izlenebiliyor. Yeni videoda Neo karakterini Keanu Reeves canlandırırken yine Matrix filmlerinden aşina olduğumuz Carrie-Anne Moss ve Yahya Abdul-Mateen II’yi de görebiliyoruz.




 

matrix 4 matrix film sinema vizyon fragman