Masumlar Apartmanı'na yeni katılacak oyuncu belli oldu! Gözde Mutluer kimdir?

TAKİP ET

Son dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna, Melisa Şenolsun'dan sonra bir isim daha katıldı. "4N1K" ile adını duyuran Gözde Mutluer dizinin yeni sezonunda sürpriz bir karaktere hayat verecek. İşte detaylar...

Son dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonu 14 Eylül'de başlayacak. Farah Zeynep Abdullah'ın diziye veda etmesiyle birlikte kadroya yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Melisa Şenolsun'un ardından dizeye Gözde Mutluer de katıldı. Sürpriz bir karaktere hayat verecek olan Gözde Mutluer kimdir?

Psikiyatri Uzmanı Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Madalyonun İçi' adlı kitabının 'Çöp Ev' bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı geçtiğimiz sezona damgasını vurdu. OGM Pictures imzalı dizinden yeni bir transfer haberi daha geldi. Dizi Doktoru’nun haberine göre; dizinin 2. sezonuna genç bir isim daha katıldı. Daha önce "4N1K" ile adını duyuran Gözde Mutluer dizinin yeni sezonunda sürpriz bir karaktere hayat verecek.

GÖZDE MUTLUER KİMDİR?
Gözde Mutluer, 4 Ekim 1991 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'ne Sinema TV bölümünde okudu.

İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Melekler Korusun dizisi ile yaşamış; Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem, Kördüğüm, Kardeşim Benim, Benimle Oynar Mısın, 4N1K ve Dağ gibi yapımlarda yer almıştır.

Gözde Mutluer 1.59 metre boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur.

masumlar apartmanı merve dizdar ezgi mola melisa şenolsun gözde mutluer dizi