Masumlar Apartmanı Hikmet Öldü mü? Masumlar apartmanı son bölümünde ne oldu

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı son bölümünde ne oldu? Masumlar apartmanında Cemal karakterini canlandıran usta oyuncu Metin Coşkun'un diziden ayrılma ihtimali doğdu. Son bölümde kalp krizi geçiren Masumlar Apartmanı'nın Hikmet'inin akıbetiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Detaylar haberimizde...

Ekranların en çok izlenilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nın son bölümü seyirciyi merakta bırakan bir finalle bitti.

Masumlar Apartmanı dizisinde Hikmet karakteri (evin babası) geçirdiği kalp krizi nedeniyle bilincini kaybediyor ve yere düşüyor. Bu sahneyle son bulan Masumlar Apartmanı'nın son bölümü seyirciyi merakta bıraktı.

Yılların oyuncusu Metin Coşkun tarafından canlandırılan Hikmet karakteri seyirci tarafınan çok seviliyordu. 

MASUMLAR APARTMANI 40. BÖLÜMDE NETLEŞECEK
Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonu olaylı başladı. Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın 21 Eylül tarihli bölümünde Hikmet’in yere yığıldığı anlar damga vurdu. Hikmet, piyanonun başında fenalık geçirdi. Rüya’nın haber vermesi üzerine Gülben, Safiye ve Neriman ise babalarını yerde hareketsiz yatarken buldu. Metin Coşkun’un diziye devam edip etmeyeceği Masumlar Apartmanı 40. Bölümünde netlik kazanacak.

masumlar apartmanı son bölüm masumlar apartmanı masumlar apartmanı hikmet metin coşkun