Masumlar Apartmanı dizisine yeni isim! Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

Mahsumlar Apartmanı dizisine dahil olan yeni isim belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yerine kadroya giren oyuncu, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna Melisa Şenolsun dahil oldu. İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından kadroya dahil olan Şenolsun, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Dizinin yapım şirketi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Melisa Şenolsun'un kadroya dahil olduğu açıklandı. Yapım şirketinin kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımı kendi Instagram hesabından paylaşan oyuncu, takipçilerine de müjdeyi vermiş oldu.

Yapım şirketinin Instagram hesabından yapılan paylaşımında "Ve Google aramaları sonunda sonuç verdi! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'na dahil oldu. Hoş geldin Melisa Şenolsun" denildi.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı.

İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı.

Melisa Şenolsun son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

masumlar apartmanı melisa şenolsun ezgi mola merve dizdar trt dizi