Masumlar Apartmanı dizisine sürpriz isim: Armağan Oğuz, Mazo karakterini canlandıracak

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim dahil oldu. Börü ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizilerinde rol alan Armağan Oğuz, Masumlar Apartmanı'na girdi. Oğuz, dizide 'Mazo' karakterini canlandıracak.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı ve kadrosunda Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Metin Coşkun, Atilla Şendil, Esra Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer ve Emir Özden gibi isimler yer aldığı 'Masumlar Apartmanı'nı dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

Gülseren Budaycıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' adlı romanından uyarlanan 'Masumlar Apartmanı' dizinin kadrosuna Armağan Oğuz dahil oldu. Daha önce Börü'de oynayan ve son olarak 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinde Radko karakterini canlandıran Armağan Oğuz, 'Masumlar Apartmanı’ dizisinde Mazo karakterine hayat verecek.

28 Aralık'ta yayınlanan yeni bölümün son sahnesinde çıkan dizinin yeni karakteri Mazo, gece yarısı çöp toplayan Han'ın karşısına çıktı. Han'a bu bölgenin kendisine ait söyleyen Mazo meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı.



 

masumlar apartmanı armağan oğuz dizi trt1 börü oyuncu ezgi mola yeni oyuncu mazo