Masumiyet dizisine Andımız boykotu!

TAKİP ET

Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Masumiyet dizisinin oyuncuları Serkay Tütüncü ve Deniz Işın'ın sosyal medya hesaplarından paylaştıkları TikTok videosu boykota dönüştü. Twitter'da kullanıcılar, dizi için boykot kampanyası başlattı.

Oyuncu Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın sosyal medya hesaplarından paylaştıkları Andımız’a yönelik TikTok videosunun ardından Fox TV’de yayımlanan Masumiyet dizisi için boykot başladı. Sosyal medya kullanıcıları, videodan dolayı oyunculara tepki göstererek diziyi boykot etmek için çağrıda bulundular.

Serkay Tütüncü ve Deniz Işın, iki hafta önce Andımız’a yönelik ifadeleri geçtiği eski bir videoyu taklit etti. Tütünce ve Işın'ın taklit ettikleri videodaki Andımız ile ilgili ifadeler tepki çekmişti.

Bu videonun ardından Serkay Tütüncü’den “beğenmeyen değiştirir, izlemez” açıklaması geldi. Tütüncü, okul döneminde Andımız’ı gururla ve bağıra bağıra ezbere okuduğunu da belirtti.

Açıklamaya karşılık Twitter’da Masumiyet dizisi için boykot başladı. Eski CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt ise “3 günlük bir dizide, bir iki ünlü oyuncunun kuyruğunda birer rol kapınca iktidar yalAKalığına soyunmuş bu zavallılara söylemiş olalım; #ANDIMIZ ile #Atatürk ve #LaikCumhuriyet ile dalga geçmekle ancak maskara olursunuz. Türk Gençliği hakettiğinizi verir” diye tepki verdi.

Tiktok videosu şu şekilde:


Gelen tepkilerin ardından Tütüncü'nün yaptığı açıklama şu şekilde:
Sosyal medyadan gelen boykot açıklamaları şöyle:


masumiyet andımız boykot serkay tütüncü deniz ışın