MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir'in son hali gündem oldu

TAKİP ET

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla ünlenen ancak papağana işkence görüntülerinin ortaya çıkmasıyla tepki çeken Murat Özdemir'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla tanınan ve papağanına işkence ettiği görüntülerin ortaya çıkmasıyla tepkilerin odağında olan Murat Özdemir, uzun süredir gözükmüyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MasterChef Murat'ın son hali görenleri şaşırttı.

Saçlarını uzatıp, sakal ve bıyık bırakan 48 yaşındaki aşçı Murat Özdemir'in paylaşımlarını görenler, yeni imajı ile tanımakta zorlandı.



PAPAĞANA İŞKENCE ETMİŞTİ
MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Murat Özdemir 17 Aralık 2018 tarihinde sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşmış ve hayvanseverler tarafından tepki toplamıştı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Özdemir ifadesinde olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti.

ACUN ILICALI 'İNSAN MÜSVEDDESİ' DEMİŞTİ
Olay ardından tedavi altına alınan papağan ölmüş, tv8'in sahibi ve MasterChef'in yapımcısı Acun Ilıcalı, Özdemir için "İnsan müsveddesi" demişti.

masterchef survivor acun ılıcalı murat yarışma