MasterChef'te yarışmaya veda eden isim belli oldu! MasterChef 30 Ekim'de kim elendi?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye yarışmasında, 30 Ekim günü yayınlanan son bölümde eleme heyecanı yaşandı. 6 yarışmacının mücadelesi sonucu elenen isim belli oldu. Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin'in eleme adayı olarak yarıştığı potada bir isim dün akşam yarışmaya veda etti...

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın üstlendiği MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Oynanan takım oyunlarından dokunulmazlığı kaybeden ve takım arkadaşları tarafından isimleri yazılan Metin, Yağız, Büşra, Tayfun, Serpilay ve Burak Kaya, elenmemek için kıyasıyla mücadele etti.

Şefler, ilk eleme oyununda yarışmacılara Brüksel lahanası vererek en lezzetli yemeği yapmalarını istedi. Bu turda en başarılı olan Metin, Burak Kaya ve Yağız ikinci eleme turundan kurtuldu.

ELENEN İSİM

Tayfun, Büşra ve Serpilay ise ikinci oyunda Somer Sivrioğlu'nun "Taş Havuz" adındaki yemeğini yapmaya çalıştı. Verilen sürenin ardından tadım yapan şefler, elemeden ilk kurtulan ismin Büşra olduğunu açıkladı. Son ikiye kalan Serpilay ve Tayfun arasında yarışmaya veda eden isim iddialı yarışmacı Tayfun oldu.

MasterChef yarışma Tayfun Acun Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu