MasterChef'te finalistler belli oldu! MasterChef finali ne zaman? İşte finale kalan 2 yarışmacı

TAKİP ET

MasterChef Türkiye yarışmasında final 14 Ocak Cuma günü yapılacak. Büyük final öncesi oynanan oyunlarla finalistler belirlendi. İlk finalistin Eren olduğu Masterchef Türkiye'de dün akşam ikinci finalist belli oldu. İşte detaylar...

Mehmet Yalçınaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'de aylardır süren maraton 14 Ocak Cuma son bulacak. MasterChef 2021 şampiyonu Cuma akşamı canlı yayında belli olacak.

MasterChef'te finale kalan ilk isim Eren olmuştu. MasterChef Türkiye'nin 12 Ocak2taki bölümünde Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin finale çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti. Gecenin en iyi yemeklerini yapan ve şeflerden en yüksek puanı alan yarışmacı, MasterChef’te ilk ikiye adını yazdırdı.

FİNALİST BELLİ OLDU?
Hasan ve Tahsin dün akşam final oyununda karşı karşıya geldi. 3 tur üzerinden yapılan finalde iki rakip birbirine çok yakın puanlarla gitti.

İlk turda Hasan 22 puan alırken, Tahsin ise 20 puanda kaldı. İkinci turda yarışmacılar ana yemeklerini jüriye sundular. İkinci turu Hasan 44-41 önde kapattı. Yarışmacılar son turda tatlı yaparak jüriyi etkilemeye çalıştılar.

Heyecanlı mücadelenin sonunda kazanan isim 72 puanla Hasan oldu. Tahsin ise 69 puan aldı. Böylelikle büyük finalde şampiyonluk yarışı Eren ile Hasan arasında olacak. Dev final cuma akşamı yapılacak.
 

masterchef final tahsin hasan somer şef masterchef final