MasterChef'te Burak, Gamze'ye çok ağır hakaret etti: Mehmet ve Somer Şef sinirlendi

TAKİP ET

MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar Burak ve Gamze arasında yaşananlar dikkat çekti. Burak'ın Gamze'ye çok ağır hakaretinin ardından Mehmet ve Somer şef çok sinirlendi. Mehmet Yalçınkaya, Burak'a özür diletti.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan 51. bölüme Gamze ile Burak arasında yaşananlar damga vurdu.

KADIN YARIŞMACIYA HAKARET

3. dokunulmazlık oyunu için Türk mutfağından yemekler yapan iki takım kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın kazananı ise 15-20 ile kırmızı takım oldu. İlk kez dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Tansiyonun yükseldiği anlarda Gamze, tartıştığı Burak Kaya'nın kendisine hakaret ettiğini söyledi. Gamze'yi ispiyonculukla suçlayarak özür dilemesini isteyen Kaya'nın sözleri ortalığı iyice karıştırdı.

"TEPKİMİZ ÇOK DAHA AĞIR OLUR"

Şef Somer Sivrioğlu, "Gamze ile Burak Kaya arasındaki tartışmada Gamze’nin söylediğine göre kullanılan birkaç tane yakışık almayan söz var. Biz bunları bilmiyoruz, görmedik, burada değildik.Fakat bütün stüdyomuz kameralarla dolu. Bu sözün üzerine biz bunu inceleyeceğiz ve uyarılarımızı yapacağız. Burada Yemek tartışılır belli bir saygı çerçevesinde. İşin içine hakaret girerse o zaman bizim tepkimiz de tahmin ettiğinizden çok daha ağır olur" diye konuştu.

"HOP, BURADA BİR DUR"

Somer Şef'in açıklamasının ardından konuşan Burak, "Gamze'ye gerizekalı ve çakal dedim. Yüzüne karşı da söylerim" dedi. Kaya'nın sözlerine sinirlenen Somer Sivrioğlu, "Hop, burada bir dur. Öyle bir laf kullanamazsın. Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz. Çünkü bu hakaret" dedi.

YALÇINKAYA: ÖZÜR DİLEYECEKSİN

Kaya'nın "O benden özür dileyecek ama hakarette bulunmadı. Çocukça bir şekilde beni ispiyonluyor" sözlerine sinirlenen şef Mehmet Yalçınkaya, "Oğlum sen bir dinleyeceksin önce. Hiç kimseyi konuşturmuyorsun. Sürekli kendinin haklı olduğunu düşünüyorsun. Gamze bana orada bir şeyi ispiyonlamadı. Gamze senden ne diye özür dileyecek? Şu an özür dilemesini gerektirecek bir kelime yok. Sen o laflardan dolayı özür dileyeceksin. Sen dileyeceksin, o dilemeyecek. Devamını getirme" diyerek tepki gösterdi.

MasterChef Burak Gamze hakaret Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu