MasterChef kim gitti? MasterChef'te 2 hafta üst üste aynı isim elendi!

TAKİP ET

Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 21 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca gerçekleştirilen takım oyunları sonunda çıkarılan 6 eleme adayı arasından bir isim yarışmaya veda etti.

Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde elenen yarışmacı belli oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Masterchef'te kırmızı takım haftayı galibiyetle bitirerek 2-1 kazanmıştı. Eleme adayları ise; Azize, Pelin, Tahsin, Sergen, Safanur ve Hasan olmuştu. Yarışmacılar bu akşam ilk olarak ara ürünü mantar olan tabaklarını çıkardılar. Tahsin, Sergen ile Hasan yaratıcı tabaklarından dolayı potadan son anda kurtuldu.

MASTERCHEF 2021'DE KİM ELENDİ?
MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Azize, Pelin, Tahsin, Sergen, Safanur ve Hasan eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Şefler ilk turda yarışmacılardan ana ürünün mantar olduğu yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

İlk turda şeflerin tadımları sonrasında Sergen, Tahsin ve Hasan bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantiledi.

İkinci tura kalan Pelin, Safanur ve Azize Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı creme fontana yaparak yarıştı. Tadım sonrasında ise üçlü arasında en başarılı tabağı yapan Pelin oldu. Şeflerin ortak kararıyla ise bu hafta MasterChef'ten elenen isim Azize oldu.

GEÇEN HAFTA DA ELENMİŞTİ!
MasterChef'ten elenen son yarışmacı olan Azize, geçtiğimiz hafta da yarışmadan elenmişti.
 

masterchef azize somer sivrioğlu mehmet yalçınkaya eleme tv8 masterchef eleme