MasterChef'in yeni sezonunda elenen ilk yarışmacı belli oldu: 28 Ağustos 2022 MasterChef'te kim elendi?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye yarışmasında yeni sezonun elenen ilk yarışmacısı belli oldu. Peki, 28 Ağustos 2022 MasterChef'te kim elendi?  İşte detaylar...

TV8'de ekrana gelen MasterChe f Türkiye yarışmasında elenen ilk isim açıklandı. Hafta boyunca oyunlarda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan 6 kişi potaya girmişti. 

MasterChef Türkiye'nin 28 Ağustos 2022 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde sezonun ilk vedası yaşandı. MasterChef'te  bu haftanın eleme adayları; Gamze, Şeyma, Kaan, Fatma Nur, Dilan, Büşra oldu.

Mehmet, Somer ve Danilo şef eleme potasındaki yarışmacılardan siyah sarımsak ile yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Siyah sarımsak ana malzemesi ile yemek yapan yarışmacılardan Büşra, Dilan ve Gamze potadan çıkmayı başardı.

ELENEN İLK İSİM

Son eleme oyununda karşı karşıya gelen isimler; Şeyma, Kaan ve Fatma Nur Somer Şef'in imza yemeği kadayıflı karidesi en iyi şekilde yapmak için mücadele etti. 

2022 MasterChef hayallerine veda eden isim şeflerin tadımı sonrasında belli oldu. 28 Ağustos 2022 Pazar gecesi MasterChef'e veda eden isim Şeyma Müjdeci oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gözyaşlarını tutamayan Şeyma yaptığı açıklamada; "Ben bunu hissettim, bütün gün o duygu oradan geliyor. Emindim ama yine de savaşmak istedim. Şefim şimdi şöyle; ben bu kazayı geçirdiğim zaman bütün değer yargılarım değişti. Buraya gelirken en başta müthiş bir istekle geldim. Yemek aşkım devam ediyor, her zaman denemeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

MasterChef ilk yarışmacı MasterChef Türkiye Somer Sivrioğlu Mehmet Yalçınkaya Danilo Zanna