MasterChef eleme adayları belli oldu! MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, potaya kimler girdi?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni takımlarla gerçekleştirilen ilk oyunda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, mantı düellosu ile karşı karşıya geldi. Peki, 5 Ekim 2021 MasterChef eleme adayları kim oldu? Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan kim? Masterchef Türkiye potada kimler var? İşte tüm detaylar...

MasterChef Türkiye'de 5 Ekim günü yayınlanan yeni bölümünde Kırmızı ve Mavi takım dokunulmazlık oyununda yarıştı. Takımlar mantı düellosu ile karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden kırmızı takım kendi içerisinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmanın ardından, "5 Ekim 2021 MasterChef eleme adayları kim oldu? Masterchef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef Türkiye potada kimler var?" soruları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Oyun öncesinde iki takımın yarışmacıları, düellodaki rakibini ve yapacağı mantı çeşidini belirlendi.

Düello şeklinde oynanan oyunda yarışmacılar, 8 çeşit mantı yaparak yarıştı. Şeflerin tadımları sonrasında ise mavi takım 5-3'lük skorla dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

MASTERCHEF’TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden kırmızı takım kendi içerisinde "Bireysel Dokunulmazlık" oyunu oynadı. Şefler, yarışmacılardan "Ananas" kullanılmasını istedi. Kırmızı takımda Araz, Dilara, Azize, Pelin, Tahsin, Mustafa, Rabia ve Burcu bireysel dokunulmazlık için büyük mücadele verdi.

Şeflerin tabağını daha çok beğendiği Pelin, Tahsin ve Dilara şefler tarafından öne çağırıldı. Şefler, gecenin en iyi tabağını çıkaran ve bireysel dokunulmazlığı kazananın Dilara olduğunu açıkladı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Dilara bireysel dokunulmazlığı kazanırken, potada yer almasını istediği isim olarak Tahsin'in ismini açıkladı. Tahsin bu şekilde potada yer alacak ilk isim oldu.

Dilara potaya kimseyi göndermek istemediğini ve bunu kimsenin hak ettiğini düşünmediğini belirtmesinin ardından, diğer yarışmacılara "Aday olmak isteyen var mı?" diye sordu. El kaldıran Tahsin potada yer almak isteyen yarışmacı olmak için gönüllü oldu.

Sonrasında dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın konseyi toplandı. En çok adı yazılan Azize haftanın ikinci eleme adayı oldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Elemeye kalan Azize takım arkadaşlarına tepki gösterdi. Duygusal anlar yaşayan Azize, "Yemeklerden değil insanlardan yoruldum. O yorgunluk beni çok düşürüyor" dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

Azize, "Burada dürüstlük diyorlar ya. Bir gün gerçekten çok ciddiyim. Arkadaki tavırları, konuşmalarınızın zerresini burada gösterin alnınızdan öperim sizi. Psikoloji çok önemli, o çökünce ilerleyemiyorsun" dedi.

 

masterchef tv8 eleme aday yarışmacı yemek