MasterChef'e yeni katılan isim belli oldu!

TAKİP ET

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de bu hafta elenecek kişinin yerine yarışmaya dahil olacak isim belli oldu. Ana kadroya girmek için yarışan yedek yarışmacılardan iki aşamayı da kazanan Araz, MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna katıldı.

TV8 ekranında yayınlanan ve jüriliğini Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ile Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam 69. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yedek yarışmacıların mücadelesi sonrasında bu hafta elenecek kişinin yerine ana kadroya girecek isim belli oldu. 

5 KİŞİ ÜST TURA GEÇTİ
Yarışmacılar ilk turda şeflerin isteği doğrultusunda hünkar beğendi yemeği yaptı. 45 dakikalık sürenin ardında tadım yapan şefler, ikinci tur için en iyi beş yarışmacıyı seçti. Hünkar beğendiyi en güzel şekilde yapan Araz, Samet, Merve, Pelin ve Rabia bir üst tura kaldı.

ANA KADROYA GİREN İSİM BELLİ OLDU
İkinci turda yarışmacılar, yaratıcılık oyununda taze fasulye ile en farklı yemeği yapmaya çalıştı. Süre bitiminde yarışmacılar, yaptıkları farklı farklı yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Yaratıcılık oyununda beşinci Pelin, dördüncü Rabia, üçüncü Merve oldu. Samet, geceyi ikinci olarak bitirirken Araz, MasterChef'te ana kadroya giren isim oldu.

SON 2 İSİM KATILACAK
MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu, iki yedek yarışmacının daha alınacağını açıkladı. Yedek yarışmacılar arasında oynanacak oyunda bu sefer sadece bir yemek üzerinden değerlendirme yapılacak. Gelecek hafta, bir tur üzerinden değerlendirme sonucunda bir isim daha ana kadroya girecek. Sonraki hafta ise yine aynı şekilde bir yemeğin yapılacağı oyun sonucunda ikinci isim belli olacak.

masterchef tv8 araz yemek yarışma