Masterchef'e veda eden isim belli oldu! MasterChef'ten kim gitti, kim elendi?

TAKİP ET

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Hasan, Mert ve Burcu'nun eleme potasına girdiği MasterChef'te puanlama şefler tarafından yapıldı. Puanlara göre yarışmadan elenen isim belli oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye 2021’in yeni bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme adayları olan Burcu, Mert ve Hasan, elenmemek için oynanan oyunlarda adeta ter döktü. Şefler tarafından yapılan puanlamalar sonucunda en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim belli oldu. 

Ocak ayında final yapacak olan MasterChef 2021’de haftanın eleme adayları Burcu, Hasan ve Mert yarışmaya devam edebilmek için iki ayrı turda tezgah başına geçti. Şeflerin oylamasında ise en düşük puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2021'e veda etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ? 26 ARALIK 2021
MasterChef Türkiye 2021’in yeni bölümünde finale çok az bir zaman kala eleme gecesi heyecanı artmaya devam ediyor. Eleme gecesinde, bu haftanın eleme adayları olan Burcu, Mert ve Hasan şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmak ve elenmemek için büyük mücadele verdi. Yarışmanın ilk etabında birçok sebze ana ürün seçildi ve yarışmacılar bu ürünlerden güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Somer Şefin özel yemeği olan Kilis tava isimli yemeği yapmaya çalıştı. Oldukça zorlu bir yemekle karşılaşan yarışmacılar, Somer Şefin tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalışarak müthiş bir mücadele sergiledi. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı. Yapılan puanlamanın ardından, şefler tarafından en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Mert oldu.

YARIŞMACILARIN TOPLAM PUANI KAÇ OLDU?
Hasan: 43
Burcu: 32
Mert: 30

 

masterchef yarışma eleme somer sivrioğlu mehmet yalçınkaya tv8 mert burcu hasan masterchef mert