MasterChef Dilara, Sergen Özen ile aşk iddialarına yanıt verdi: "Çok seviyorum..."

TAKİP ET

MasterChef Türkiye yarışmasından geçtiğimiz haftalarda elenen Dilara Başaran, yine aynı yarışmadan Sergen Özen ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

MasterChef Türkiye finale günler kala aşk iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Yarışmadan 5. olarak ayrılan Dilara Başaran, Instagram üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Başaran, bir takipçisinden gelen ''Sergen'le sevgili misiniz?'' sorusuna yanıt verdi.

Başaran, ''Bu soru o kadar fazla geliyor ki... 100 sorudan 99'u 'Sergen'le sevgili misiniz?' Hayır, Sergen benim çok yakın arkadaşım. Çok seviyorum onu ama sevgili değiliz. Üzgünüm...'' ifadelerini kullandı.

''Milhan'la sevgili misiniz?'' sorusuna da yanıt veren Başaran, ''Bu soruya nasıl cevap vereyim Allah'ınızı seviyorsanız! Ben yarışmaya başladığımdan beri herkesle bir haberim çıktı. Anlıyorum, insanlar böyle olsun istiyor ama Milhan benim kardeşim gibi'' diyerek, MasterChef'te herhangi biriyle aşk yaşamadığını dile getirdi.

DİLARA BAŞARAN KİMDİR?
1997 yılında İstanbul'da doğan Dilara Başaran aslen Tekirdağlı. Turizm Otelcilik lisesini bitiren Başaran, üniversitede de Turizm Otel İşletmeciliği okudu. Başaran, MasterChef Türkiye'ye katılmadan önce yurtdışında bir restoranda çalışıyordu.

dilara başaran masterchef dilara masterchef sergen tv8 sergen özen