Maske Kimsin Sen yarışmasına yeni isim katıldı: Jüride Murat Dalkılıç sürprizi

TAKİP ET

Maske Kimsin Sen yarışmasında bu hafta sürpriz bir isim yer alacak. Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri olduğu yarışmada bu hafta Murat Dalkılıç dahil olacak ve dedektiflik yapacak.

Dünyada 'The Masked Singer' olarak bilinen yarışmadan uyarlanan Maske Kimsin Sen?'in yeni bölümünde sürpriz bir isim yer alacak.

Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un oturduğu Maske Kimsin Sen?'de jüriye yeni bir isim katılacak. Şarkıcı Murat Dalkılıç bu hafta jüride yer alacak ve kostümlerin altındaki ünlü isimleri tahmin etmeye çalışacak.

ÜNLÜLERİ BULMAYA ÇALIŞIYORLAR
Maske Kimsin Sen? yarışmasında ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

Yarışmaya katılan ünlü isimler, tavuskuşu, ördek, gladyatör, şövalye, ejderha, ağaç, dinozor, aslan, unicorn, geyik, iskelet ve ayna gibi çeşitli kostümler giyerek sahnede performanslarını sergiliyor.

maske kimsin sen fox tv yarışma murat dalkılıç