Maske Kimsin Sen'de şövalye kim? Maske Kimsin Sen'de şövalye Ender Saraç çıktı

TAKİP ET

Maske Kimsin Sen'in bu haftaki merak edilen ismi Şövalye kostümü giyen ünlü oldu. Yarışmadan elenen ismin kimliği belli oldu mu? Maske Kimsin Sen'in oyun dışı kalan ünlü ismi... İşte tüm detaylar...

Maske Kimsin Sen'in bu haftaki elenen ismi belli oldu. Şövalye kostümüyle sahne alan ünlü isim yarışmaya veda etti. Maskenin altından ise Doktor Ender Saraç çıktı.

MASKE KİMSİN SEN ŞÖVALYE KİMDİR?
Şövalye maskesinin altında kim olduğu ortaya çıktı. Yapılan oylama sonucu Şövalye yarışmaya veda ederken, maskenin altındaki isim Ender Saraç çıktı. 

Alican Yücesoy, 1. bölümde Şövalye için "Arda Türkmen" tahmininde bulundu. Eda Ece, ''Hakan Ural'', Melis Sezen, "Ender Saraç" derken, Doğu Demirkol ise "Kutsi" tahmininde bulundu.

Şövalye kostümünün içinden Ender Saraç çıktığı o anlar böyle kayıtlara geçti.

ENDER SARAÇ KİMDİR
Ender Saraç, 1959 yılında İzmir'de doğmuş olup, Bornova Anadolu Lisesi'ni ve sonra Ege Tıp Fakültesini bitirmiştir. 

1990 Yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapan Ender SARAÇ İzmir'den İstanbul'a geldiği ilk yıllarda Nukhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezinde çalıştı. Daha sonra Türkiyenin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan HAY SAĞLIK Merkezini 1994'te kurdu, ve genişleterek bu güne kadar geldi. Ayrıca Türkiye'nin ilk Doğal Arınma Merkezi olan Ulustaki Doğa Arınma Merkezi'ninde kurucularındandır.

Doğal ve Sağlıklı yaşamla ilgili Türkiyenin ilk Türkçe kitabı olan Doğan yayıncılığın' Ayurveda' kitabı kısa sürede 14. baskı yapmıştı.

MASKE KİMSİN SEN HAKKINDA
Maske Kimsin Sen?, 1 Ocak 2022 tarihinde FOX'ta yayımlanmaya başlayan, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, sunuculuğunu Tansel Öngel'in, jüriliğini Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un, müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü'nün yaptığı yarışma programıdır. Orijinal formatı ilk olarak Güney Kore'de yayınlanan King of Mask Singer olan ve birçok ülkede Masked Singer adı ile yayımlanan şarkı yarışması programının Türkiye versiyonudur.

ŞÖVALYE'NİN BİRİNCİ HAFTAKİ PERFORMANSI

maske kimsin sen maske kimsin şövalye