Maske Kimsin Sen'de elenen isim belli oldu, maskenin altından Keremcem çıktı

TAKİP ET

Maske Kimsin Sen programında elenen ünlü belli oldu. İskelet temalı kostümüyle dikkat çeken ve jürinin elediği ismin kimliği de belli oldu. Oyuncu Keremcem'i karşısında gören jürinin tepkisi dikkat çekerken Keremcem'in "Beni nasıl elersiniz" yorumu duyuldu.

Fox TV'de ekranlara gelen Maske Kimsin Sen, ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmiş, RTÜK çocukların sağlığını korumak için soruşturma başlatılacağını duyurmuştu. Soruşturma kararı sonrasında Fox yarışmanın haftada 2 gün yayınlanacağını açıklayarak adeta meydan okumuştu.

Soruşturma ve aleyhte haberlerle dolaylı olarak epey reklamı yapılmış olan Maske Kimsin Sen'in 4.bölümünde bir ünlü yarışmaya veda etti.

İskelet temalı kostümüyle seyircilerin kimliğini merak ettiği kişi, jürinin eleme kararı sonrasında maskesini çıkardı.

Maskenin altından ise oyuncu Keremcem çıktı.  Karşılarında Keremcem'i gören jüri üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı. Sahne şovuyla beğeni toplayan Keremcem "Beni nasıl elersiniz?" diye sordu. 


Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri olduğu 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasının 4. bölümünde Keremcem fırtınası esti.

İSİMLERİ BİLEMEDİLER
Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çeşitli kostümlerle sahne aldığı yarışmada son bölümde iskelet maskesi damga vurdu. Jüri üyeleri ise iskeletin altında hangi ünlü ismin olduğunu tahmin etmekte zorlandı.

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan İsmail Hacıoğlu tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise 'Murat Boz' dedi. Yarışmacıyı tebrik ederek tahmin yapmakta çok zorlandıklarını söyleyen Eda Ece, Camdaki Kız'ın yıldızı Feyyaz Şerifoğlu ismini söyledi.



ŞARKICI KEREMCEM'İ KİMSE TAHMİN ETMEMİŞTİ
Ancak maskenin altından ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem çıktı.
Keremcem'i gören jüri üyeleri büyük şaşkınlık yaşadı. Keremcem ise jüriye espriyle "Beni nasıl elersiniz?" diye sordu.

Yarışmada dedektiflik yapan ünlü isimler ise elenmesinde kendilerinin bir etkisi olmadığını dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA KONUŞULDU
Maske Kimsin Sen? yarışması son bölümüyle Twitter'da da gündem oldu. İşte yapılan paylaşımlardan bazıları:




 

maske kimsin sen maske kimsin sen 4.bölüm maske keremcem