Maske Kimsin Sen'de birinci belli oldu: Geyik, Aslan, Ördek, Kuzgun, Tavus kuşu maskelerinden çıkan ünlüler kim?

TAKİP ET

FOX TV'de ekrana gelen Maske Kimsin Sen yarışması final yaptı. Yarışmanın birincisi belli olurken, Geyik, Aslan Unicorn, Tavus Kuşu, Kuzgun ve Ördek maskelerinin altından çıkan yarışmacılar belli oldu. İşte maskelerin altındaki ünlüler...

Maske Kimsin Sen şampiyonu 12 Şubat tarihli bölümde belli oldu. Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un dedektiflik yaptığı Maske Kimsin Sen'in final bölümünde tüm maskeler açıldı. İşte detaylar...

ŞAMPİYON KİM OLDU?
“The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan programın 9. bölümünde Aslan birinci oldu. Gecenin sonunda maskesini açan Aslan oyuncu Özge Borak çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE GEYİK KİM ÇIKTI?
Yarışmada geyik için Burcu Özberk ve Demet Özdemir gibi isimler tahmin edilmişti. Geyik maskesinin altında kimin olduğu ise yarışmanın sonunda belli oldu. Geyik maskesinin altından Burcu Özberk çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE UNİCORN KİM ÇIKTI?
Yarışmada unicorn'un Doğa Rutkay Kamal veya Berna Laçin olduğu düşünülüyordu. Asıl isim ise yarışmanın sonunda belli oldu. Maskenin altından çıkan isim Berna Laçin oldu.

MASKE KİMSİN SEN'DE KUZGUN KİM ÇIKTI?
İzleyiciler ve jürinin tahmin ettiği Kuzgun karakterinin Kubilay Aka, Necip Memili ve Aras Bulut İynemli olabileceği düşünülüyordu. Ünlülerin tahmin ettiği Kuzgun karakteri yarışma sonunda belli oldu. Kuzgun maskesinin altından Çukur dizisinde de rol almış olan Kubilay Aka çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE ÖRDEK KİM ÇIKTI?
Maske Kimsin Sen'de Ördek maskesinin altında Aslı Bekiroğlu veya Beren Saat gibi isimlerin olabileceği düşünülüyordu. Maskenin altındaki ünlü belli oldu ve ördek Aslı Bekiroğlu çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE TAVUS KUŞU KİM ÇIKTI?
Programda Tavus kuşu maskesinin altında Emre Altuğ olduğu düşünülüyor. Maskenin altında kim olduğu yarışma sonunda belli oldu ve tahmin edildiği gibi Tavus kuşu Emre Altuğ çıktı.

maske kimsin sen tavus kuşu kuzgun unicorn geyik aslan ördek foxtv dizi film