Marmaris'te sahile kadar köpekbalığı geldi, vatandaşlar çekçekle kovaladı

TAKİP ET

Muğla Marmaris'te panik ve şaşkınlık aynı anda yaşandı. Sahile kadar gelen bir köpek balığı, denizde yüzen vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Vatandaşların yer silme çekçeği ile köpek balığını kovaladığı anlar kameralara yansıdı.

Son olarak orman yangınlarıyla gündemde olan Muğla'nın Marmaris ilçesi bu kez köpekbalığı ile gündemde.

Marmaris'ta sahile kadar köpekbalığı geldi.  Köpekbalığını fark eden bazı vatandaşlar hiçbir şey olmamış denizde kalmaya devam etti.

Bir vatandaş ise eline aldığı yer silme çekçeği ileköpekbalığının kafasına vurdu. Köpekbalığı aldığı darbelerin ardından bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.

ABC'nin haberine göre Marmaris'te görülen köpekbalığı aniden ortaya çıktıktan sonra kıyıya kadar geldi ve daha sonra ise insanlara çok yaklaştı. Bu sırada ise denizdeki vatandaşlardan biri, elindeki çekçekle köpekbalığını kovaladı.

Vatandaş, elindeki uzun paspası köpekbalığına doğru uzattıktan sonra kafasına vurdu. Köpekbalığı da kafasına aldığı darbelerin ardından hızlıca denizin derinliklerine doğru kaçtı.

MISIR'DA TURİSTİN KOLUNU VE BACAĞINI KOPARMIŞTI

Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh’te kıyıya yakın bir yerde yüzen 68 yaşındaki Avusturyalı bir kadın turist, köpek balığının saldırısına uğradı.

Saldırıda kolu ve bacağı kopan kadına köpek balığından dolayı sahildeki kimse yardım edemedi.

Ağır yaralanmasına rağmen kanlar içinde kıyaya kadar yüzmeyi başaran turist, doktorların kıyıdaki müdahalesinin ardından “acı verici şok” nedeniyle hayatını kaybetti.

Mısır'da o turist hayatını kaybetti

Köpekbalığı Marmaris Muğla Marmaris köpekbalığı