Marmaray'da taciz: Yabancı uyruklu şahıs kadınların fotoğrafını çekti, arbede yaşandı

TAKİP ET

Marmaray'da yabancı uyruklu bir şahsın kadınların fotoğrafını çektiği belirtildi. Yolcular tarafından fark edilen olayın ardından bir kadın "Fotoğrafımı çekmiş" diyerek tepki gösterdi. Kısa süreli yaşanan arbedenin ardından yabancı uyruklu şahıs trenden indirildi.

İstanbul'da Üsküdar Marmaray istasyonunda haber ajanslarının iddiasına göre yabancı uyruklu bir şahıs, kadınların fotoğraflarını çekerken yakalandı. Fotoğrafının çekildiğini fark eden bir kadın "Fotoğrafımı çekmiş” diyerek tepki gösterdi.

24 Mayıs saat 17.00 sıralarında yaşanan olayda yabancı uyruklu şahıs, Marmaray’da yolculuk yapan kadınların fotoğraflarını çekerek mesaj yoluyla arkadaşına attı.

Olayın fark edilmesiyle birlikte duruma tepki gösteren genç kadın "Fotoğrafımı çekmiş" dedi. Diğer kadın yolcuların "Sil o fotoğrafı, terbiyesiz, sen ne zannediyorsun kendini” tepkileri üzerine yabancı uyruklu şahsın "Tamam sil fotoğrafı" demesi dikkat çekti.

Kısa süreli bağırışmaların ve arbedenin yaşanmasının ardından şahıs trenden aşağıya indirildi. O anlar trende bulunan bir başka yolcu tarafından kaydedildi.

marmaray kadın taciz fotoğraf istanbul