Mansur Yavaş, Erdal Beşikçioğlu ile bir araya geldi: "Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile bir araya geldi. Yavaş, Beşikçioğlu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Behzat Ç. dizisinin yeni sezon çekimleri nedeniyle Ankara'da bulunan Erdal Beşikçioğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Mansur Yavaş, Beşikçioğlu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından "Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz" notuyla paylaştı.

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ekibi çekim için Ankara’da bir araya geldi. Platformun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı la! Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi ekibi bugün sete çıktı, Amirim yakında BluTV’de!" ifadelerine yer verildi. 

Dizide usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu katıldı.

Mansur Yavaş Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. Ankara