Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'den "Cumhurbaşkanlığı seçimi" vurgusu

TAKİP ET

Belediye Başkanları Çalıştayı için Van'da bulunan Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer, 'Görevimiz, bize verilen desteği genel seçimlere taşımak' vurgusu yaptı.

CHP'nin Van’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı’nın bugün son günü. Çalıştay'ın ikinci gününde sunum gerçekleştiren belediye başkanları seçim vurgusu yaptı.

Cumhuriyet'in haberine göre basına kapalı gerçekleşen oturumda belediye başkanlarına CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitinginde yaptığı “Bize katılın” çağrısı dağıtıldı.

Kapalı oturumda CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel ve Seyit Torun, genel merkezin genel seçime hazırlıklarına ilişkin bilgi verdi. Parti kurmayları, ayrıca genel seçim sürecinde belediyelerin rolüne ilişkin bir sunum yaptı.

Bunun ardından başkanların seçimle ilgili fikirleri alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de kapalı oturumda yaptıkları sunumlarda “seçim hazırlıklarına ilişkin değerlendirmelerini ve önerilerini paylaştıkları” öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre üç başkan sunumlarında “Görevimiz, bize verilen desteği genel seçimlere taşımak” vurgusunu yaptı. 

 

mansur yavaş ekrem imamoğlu tunç soyer seçim genel seçim chp