Manken Cansu Ateş üzerinde uyuşturucuyla yakalandı

TAKİP ET

Manken ve oyuncu Cansu Ateş Esenler Otogarı'nda üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Ateş, uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Best Model yarışmasına katılan oyuncu ve manken Cansu Ateş, geçtiğimiz gün İstanbul Esenler Otogarı'nda uyuşturucu maddeyle yakalandı. Uyuşturucuyu kemerine saklayan Ateş, "Erkek arkadaşım hayatını kaybedince madde kullanmaya başladım" dedi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Esenler Otogarı'nda polis aramasına giren Ateş'in kemerine sıkıştırılmış halde bir paket bulundu. Paketin uyuşturucu madde olduğu belirlenirken genç kadın, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İTİRAF ETTİ
Uyuşturucu maddeyi Etiler'de bir arkadaşından satın aldığını itiraf eden model, erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini ve bu yüzden de zor günler geçirdiği için madde kullandığını söyledi.

2017 yılında da hakkında uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle dava açılan ve denetim altına alındığı belirlenen Ateş hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

manken cansu ateş uyuşturucu oyuncu esenler otogarı