Mandıra Filozofu'nun çekildiği Çökertme Koyu küle döndü!

TAKİP ET

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınları sonrası Mandıra Filozofu filminin çekildiği Çökertme Koyu da adeta yok oldu. Bölge küle dönerken, görüntüleri yapımcı Birol Güven ve oyuncu Arda Esen paylaştı.

Türkiye'de günlerdir devam eden ve bir türlü kontrol altına alınamayan yangınlar ülkeyi ve vatandaşları derinden yaraladı. Birçok bölge adeta yok olurken Mandıra Filozofu filminin çekildiği Çökertme Koyu da küle döndü. O görüntüleri yapımcı Birol Güven ve ünlü oyuncu Arda Esen sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Oyuncu Arda Esen, koyun son halini Instagram hesabından "Hepimize geçmiş olsun. Mandıra Filozofu filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını. Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz…" notuyla paylaştı. İşte Esen'in paylaştığı o fotoğraf;

Birol Güven ise Twitter hesabından Çökertme Koyu'nun son haline ilişkin bir video paylaştı. Güven'in paylaştığı video şöyle;


Mandıra Filozofu'nun başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı ise "Rasim Abi öldü. Mandıra Filozofu’nun kulübesi yandı, kül oldu. Sırada ne var hayat?" ifadeleriyle paylaşım yaptı.


mandıra filozofu çökertme marmaris muğla yangın orman yangını