Mahsun Kırmızıgül müziğe ara vermişti: İlk açıklama geldi!

TAKİP ET

Uzun bir aradan sonra sahne ve müzik hayatına geri dönen Mahsun Kırmızıgül, tam 16 yıl aradan sonra 2021 yılında yeni bir albümle sevenlerinin karşısına çıktı. Şimdi ise Avrupa turnesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Uzun bir ara veren Kırmızıgül müziği bırakma sebebini açıkladı.

Mahsun Kırmızıgül bırakma sebebini bu cümlelerle ifade etti: "Dinleyicilerimin kalitesiz olması beni çok üzüyordu. Bu durum müziği bırakmama sebep oldu. Yıllarını bu işe vermiş bir sanatçıya saygılı olmalısın." 

Mahsun Kırmızıgül geri dönmesi ardından izliyiceleri hakkında, "Şimdi dinleyiciler çok daha kaliteli. Ailesiyle geliyorlar. Yıllar sonra ülkemizin bu seviyeye gelmiş olması beni çok mutlu ediyor."  ifadesini kullandı.

"Yeni nesile güveniyorum." diyen Mahsun Kırmızıgül, "Kimin sanatçı olduğunu ayırt edecekler zamanı gelince. Benim oğlum eskiden Eminem dinliyordu şimdi Cem Karaca, Neşat Ertaş dinliyor." şeklinde yeni nesil için yorumunu dile getirdi.

Ünlü şarkıcı, son günlerde sosyal medyada dikkat çekmek için sahnelere çakmak gibi bazı maddeler atılması konusunu şu sözlerle değerlendirdi: "Ferdi Tayfur, Zeki Müren gibi sanatçıların başına böyle bir şey geldiğini hiç duymadım. Benim de başıma gelmedi. Halka ne verirsen onu alırsın. Belki de daha kat edecek mesafeleri var arkadaşların. Bir albüm ya da iki albümle olacak işler değil bunlar."