Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu, meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşıyor iddiası

TAKİP ET

Mahkum dizisinde canlandırdığı 'Barış' karakteriyle gündemde olan oyuncu İsmail Hacıoğlu, meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşamaya başladı. İkili, dizilerin sezon finali yapmasının ardından Karadeniz tatiline çıktı.

Mahkum dizisinde 'Barış' ve 'Savaş' karakterlerine hayat veren İsmail Hacıoğlu ile son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Hacıoğlu'nun gönlünü Gürbüz'e kaptırdığı ve ikilinin aşk yaşamaya başladığı belirtildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hacıoğlu ve Gürbüz, dizilerinin sezon finali ve final yapmasının ardından Karadeniz tatiline çıktı.

Hacıoğlu, Gürbüz ile çıktığı tatilden kareleri de sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. İkili, birlikte fotoğraflarını ise henüz yayınlamadı.


İSMAİL HACIOĞLU 2 KEZ BOŞANDI
İsmail Hacıoğlu, ilk evliliğini Vildan Atasever ile 2010’da yapmıştı. 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. 

2016'da Duygu Kaya Kumarki ile evlenen ve 2020'de ayrılma kararı alan İsmail Hacıoğlu'nun Yemin Hacıoğlu adında 5 yaşında kızları bulunuyor. Kumarki ile Hacıoğlu'nun boşanma nedeni için ise "İhanet" iddiaları gündeme gelmişti.

Hacıoğlu'nun evliliğini Çocuk dizisinde partner olduğu Merve Çağıran için bitirdiği ileri sürülmüştü. Kumarki, 4 yıllık evliliğinin bitme nedeni olarak oyuncu Merve Çağıran'ı göstermişti.

Merve Çağıran konuyla alakalı, "Yuva yıkan kadın değilim" demişti. Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu'nun ilişkisi birkaç ay önce sona ermişti.

HAYAT BİLGİSİ'NDEKİ 'PİKAÇU KEREM' İLE EVLİ İDDİASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün 2011-2014 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Pikaçu Kerem' karakterini canlandırarak hafızalarda yer edinen Kerem Kupacı ile evli olduğu söyleniyordu. Ancak olayın iç yüzü bambaşka çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Instagram'da hakkında yapılan evlilik haberlerinden birine cevap veren Aslıhan Gürbüz şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gerçekten sıkmadı mı bu yalan haber? Bu konu ile ilgili resmi bir belge var mı mesela elinizde o dönemle ile ilgili? Yoksa 4 kişinin eğlendiği bir andan bir görüntü ile 10 senedir hiç evlenmemiş bir kadına boşanmış muamelesi mi çekiyorsunuz? Mahalledeki gıybetçi teyzelerin kulaktan kulağa, yalan yanlış yaydığı türden bir saçmalığı, her yeni işimde 'şok haber' başlığı ile vermek hoşunuza gidiyor ise bilemem. Ama ben sıkıldım ve sessiz kalamıyorum artık, ben de insanım be."

ismail hacıoğlu aslıhan gürbüz aşk sevgili karadeniz oyuncu mahkum