Mahkum dizisinin Sinyor'u Talat Bulut'tan çarpıcı çıkış: "Gay rolü oynarım"

TAKİP ET

Son olarak Mahkum dizisinde "Sinyor (Efkan Dağlı)" karakterini oynayan Talat Bulut'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bulut, "Bir gay rolü geliyorsa ve ben onu becerebileceksem oynarım" dedi.

'Mahkum' dizisinde 'Sinyor' karakterine hayat veren ve 26 Mayıs'taki yayınlanan bölümle diziden ayrılan oyuncu Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Bulut, muhabirlerin Cüneyt Arkın’ın “Gay ya da kadın bir karakteri oynamam.” sözlerini hatırlatması üzerine açıklama yaptı.

Talat Bulut "Dünya standartlarında bir iş düşünüyorsan ‘Ben oynamam’ demek çok zor. Bir gay rolü geliyorsa ve ben onu becerebileceksem oynarım. Seyirci farklı algılar diye böyle bir rolü reddetmek yanlış" ifadelerini kullandı.

Bulut, "Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?" sorusunu da şöyle yanıt verdi:
"Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor. Meşhur olmak, popüler olmak adına değil, 'Yeteneğimi, yaratıcılığımı nasıl geliştirebilirim?' diye yatırım yapmaları gerekiyor"

talat bulut oyuncu mahkum sinyor dizi gay eşcinsel