Lütfi Elvan haftalar sonra ortaya çıktı, sessizliğini bozdu

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Lütfi Elvan, haftalar sonra ortaya çıktı. AKP Mersin teşkilatlarını ziyaret eden Elvan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Aralık ayının başında Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Lütfi Elvan, haftalar sonra ortaya çıktı. Elvan, AKP’nin Mersin teşkilatlarını ziyaret etti.

Ziyaretine dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Elvan, "Mersin’deyiz. Tarsus AK Parti İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik, kıymetli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Elvan, Silifke ilçesinde kendisini karşılayan partililere seslendi. Elvan, şu ifadeleri kullandı:

"Sizler bizim güvencemizsiniz. Allah sizlerden razı olsun. Neyi başarmışsak, bundan sonra da neyi başaracaksak sizinle birlikte yaptık ve sizinle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bizler sadece vesileyiz, ama sizlerin desteği ile sizlerin birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeniz bizlere daha da güç vermiştir. Sizler için ne yapılsa azdır diye düşünüyorum. Siz değerli kardeşlerim vatanı için, milleti için Ay Yıldızlı Al Bayrağı için her şeyini feda edecek olan kardeşlerimizsiniz. Biz sizlerin değerini biliyoruz. Buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz. Allah hepinizden razı olsun"

lütfi elvan hazine ve maliye akp parti istifa nureddin nebati erdoğan