Lütfi Elvan'dan yeni hamle! Erdoğan'ı ayakta alkışladı

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta AKP grup toplantısında Erdoğan'ın faiz ile ilgili sözlerini alkışlamayan tek isim olan Lütfi Elvan'dan dikkat çeken bir hareket geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bugün Erdoğan'ın ayakta alkışladı.

AKP’nin geçen haftaki grup toplantısında Erdoğan, ekonomik gelişmelere değinirken üstü kapalı, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı eleştirmişti. Erdoğan’ın konuşmasını salondaki bütün milletvekilleri alkışlarken, Elvan’ın Erdoğan’ı alkışlamadığı kameralara yansımıştı.

LÜTFİ ELVAN'DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET
Bugünkü AKP grup toplantısında ise Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta alkışladığı görüldü.

Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında konuşmada “Kur ve fiyat artışı olumsuzluklarını dikkatle izliyoruz. Kurla ilgili beklentinin rakamın seviyesi değil istikrarının sağlanması noktasında olduğunun farkındayız. Kur dediğin bugün artar, yarın düşer. Enflasyon dediğin bugün artar, yarın düşer” diye konuştu.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?
Erdoğan geçen haftaki konuşmasında ekonomik gelişmelere değinirken üstü kapalı, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı eleştirmişti. Erdoğan, "Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam" demişti.

Erdoğan’ın bu sözlerinden sonra herkes alkışlarken Lütfi Elvan alkışlamamıştı.

Lütfi Elvan istifa mı edecek? Lütfi Elvan, Erdoğan'ı alkışlamadı

lütfi elvan erdoğan akp alkış ayakta alkış faiz ekonomi bakan hazine ve maliye