Lisede tepki çeken görüntüler: Öğretmen olduğu iddia edilen kişinin kafasına poşet geçirip TikTok'ta paylaştılar!

TAKİP ET

Liseli bir öğrenci, öğretmen olduğu iddia edilen bir kişinin kafasına çöp poşeti geçirdi ve o anları TikTok'ta paylaştı. Videoya ise "Dersinden kaldığım öğretmeni nasıl paket ediyorum?" notu düşüldü.

TikTok'ta paylaşılan ve tepki çeken görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Liseli bir öğrenci, öğretmen olduğu iddia edilen bir kişinin başına poşet geçirdiği anları TikTok'ta paylaştı.

"Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" notuyla paylaşılan video büyük tartışmalara yol açtı.

Videoda kafasına poşet geçirilen kişinin öğretmen olduğu iddia edilirken, konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. MEB'DEN AÇIKLAMA
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görüntüler hakkında açıklama yaptı. Olayın iki öğrenci arasındaki bir şakalaşmadan ibaret olduğu ve öğretmene yönelik bir eylem bulunmadığı belirtildi.

Basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:
"İlimizdeki bir lisemizde kayda alındığı bilgisine ulaşılan ve sosyal medyada "Öğrenci, sınıfa giren öğretmenin başına poşet geçirdi" başlığı ile yayımlanan video hakkında inceleme/soruşturma başlatılmıştır.

Yapılan ilk incelemede haberde bahsedildiği gibi video kaydındaki kişinin öğretmen olmadığı, olayın iki öğrenci arasında şaka amaçla geçtiği belirlenmiştir. habere konu olan videonun ders saati dışında, öğle arası çekildiği ve üçüncü şahıslar tarafından sosyal medya uygulamalarında yayımlandığı tespit edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

ANKARA'DAKİ GÖRÜNTÜLER GÜNDEME OTURMUŞTU

Lisede öğretmeninin yanında dans edip, dalga geçen öğrencinin videosu sosyal medyanın gündemine oturdu

lise öğretmen öğrenci çöp poşeti tiktok