Lisede öğretmeninin yanında dans edip, dalga geçen öğrencinin videosu sosyal medyanın gündemine oturdu

TAKİP ET

Sosyal medyada paylaşılan bir video en çok konuşulan içeriklerden biri haline geldi. Bir lisede çekilen görüntülerde, ders esnasında dans edip öğretmeninin yüzünü avuçları arasına alan bir öğrenci olduğu görülüyor. Tepki çeken görüntülerin ardından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Türkiye'deki bir lisede çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Lisede ingilizce dersi esnasında kürsüdeki öğretmenin yanına gelen öğrenci önce dans ediyor. Dansın devamında öğretmenin ellerini avuçlarına alan öğrenciye öğretmen müdahale ederken video kesiliyor.

Videoyu öğrencinin arkadaşlarının çekip sosyal medyada yayınlaması ise ayrı bir tartışma konusu oldu.

Konuyla ilgili olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatıldığını açıkladı. Açıklamada "İlimizdeki bir özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/ soruşturma başlatılmıştır" denildi.


Görüntülerdeki İngizlice öğretmeni Eyup Sağlık, ise öğrencisinin özür dilediğini söyledi. Öğrencisini affettiğini söyleyen Sağlık, olaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Herkesin geçmişte elbette ki hataları var. Bu çocuk da bir şiddet uygulamamış; evet öğretmene mesleğe zedeleyici hareketler ama çocuk da bilinçli değil."

li̇se lisede dans öğretmenine dans eden öğrenci lisede öğretmene dans lise dans derste dans eden öğrenci