Lil Zey konserini dinlemeye gelen vatandaşı azarladı!

TAKİP ET

Sahneler kimlere kaldı! Lil Zey sahne ismini kullanan yeni nesil rapçi kendisini izlemeye gelen seyircisine 'Ya yüzünü düzelt ya da arkaya git' dedi. Akıllara ceketini çıkarmak için seyircisinden izin isteyen Neşet Ertaş geldi.

Birçok müzisyen sahnede şarkılarını söylerken ön sıralardaki seyircilerin enerjisinden etkilendiğinden bahseder. Yeni nesil rapçilerden Lil Zey'in bu bağlamda bir dinleyicisine söylediği sözler dikkat çekti.

Sahnede şarkısına başlayacağı esnada bir dinleyicisinin keyifsiz olmasına içerleyen Lil Zey, mikrofonu bırakıp yanına giderek "Ya yüzünü düzelt ya da arkaya git" diyerek izleyicisine tepki gösterdi.

Lil Zey'in bu görüntüleri, dinleyicisine karşı saygısından dolayı ceketini çıkarmak için izin isteyen Neşet Ertaş'ı getirdi.

30 Temmuz 2000'de İstanbul Harbiye'de verdiği konserde yaz sıcağında ceketiyle sahneye çıkan Ertaş, ceketini çıkarmak için "Saygısızlık olmasın, ceketimi çıkarabilir miyim?" diyerek dinleyicilerinden izin istemişti.

İşte o görüntüler:

Sahneler kimlere kaldı! Lil Zey sahne ismini kullanan yeni nesil rapçi kendisini izlemeye gelen seyircisine “Ya yüzünü düzelt ya da arkaya git” dedi. Akıllara ceketini çıkarmak için seyircisinden izin isteyen Neşet Ertaş geldi.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 13, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr