Lider Galatasaray kritik virajda hata yapmadı

TAKİP ET

Süper Lig'de zirve yarışında lider durumda bulunan Galatasaray, kritik maçta hata yapmadı ve kendi evinde ağırladığı Medipol Başakşehir'i yenerek avantajını korudu.

Lider Galatasaray, evinde ağırladığı Medipol Başakşehir'i yenerek şampiyonluk yolundaki avantajını korumayı bildi.

Karşılaşmadan Mauro Icardi'nin penaltı golüyle 1-0 galip ayrılan sarı kırmızılılar 3 puanı hanesine yazdırdı.

GALATASARAY'DAN KRİTİK GALİBİYET

Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kozlarını paylaştı. 90 dakikası heyecan fırtınasına sahne olan ve birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan taraf Galatasaray oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 45+8. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti.

PUAN FARKI 5'E YÜKSELDİ

Bu skorun ardından iki maç aradan sonra galibiyet alan Galatasaray, puanını 73'e yükselterek en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. İki maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir ise 51 puanla 5. sırada yer aldı.

Galatasaray, gelecek hafta İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Başakşehir ise Ümraniyespor'u konuk edecek.