Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin cinsiyetini açıkladı, karnı burnunda pozlarını paylaştı

TAKİP ET

Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda evlendiğini duyurmuştu. 4 aylık hamile olduğu belirtilen Tuğutlu, bebeğinin cinsiyetini duyurdu.

Son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Elçin Hatun karakteriyle başrolde bulunan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz haftalarda açıklama yaparak evlendiğini duyurmuştu.

Pandemi öncesi evlilik teklifi aldığı Ceyhun Ergün ile sessiz sedasız evlenen oyuncu, "Pandemi öncesi İtalya'da evlilik teklifi almıştım. Geçtiğimiz aylarda da Almanya'da sınırlı sayıda davetlinin katıldığı bir düğünde evlendik" demişti.

Tuğutlu, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Şimdilerde 5 aylık hamile olan 32 yaşındaki oyuncu, 2,7 milyon takipçisi bulunduğu Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

BEBEĞİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI

Leyla Lydia Tuğutlu, "Öyle heyecanlıyım ki... Yeni bir dönem başlıyor bizim için. Güzel bir yolculuk, yolu yarıladık bile" dedi. Güzel oyuncu paylaşımında "Hayatımıza hoş geldin canım oğlum" diyerek bir erkek bebek beklediğinin de açıkladı.

Leyla Lydia Tuğutlu cinsiyet bebek