Leyla ile Mecnun dizisi Exxen ile geri dönüyor iddiası

TAKİP ET

Türk dizi tarihinin en çok beğenilen yapımlarından birisi olan Leyla ile Mecnun'un yeniden çekileceği iddia edildi. Dizinin Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yayımlanacağı ifade edildi.

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, yeniden ekrana taşınıyor. Acun Ilıcalı tarafından Exxen için aynı kadroyla çekileceği öğrenilen dizinin, yönetmen koltuğunda da yine Onur Ünlü oturacak.

Döneminin en sevilen dizilerinden olan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve hayran kitlesini üzerinden yıllar geçse de hiç kaybetmeyen Leyla ile Mecnun dizisinin başrolünde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve Cengiz Bozkurt yer alıyordu.

Dizinin aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürüleceği belirtildi. Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin yaz aylarında başlayacağı ifade edildi. 

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Acun Ilıcalı, Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını da aldı. Yönetmen koltuğunda yine Onur Ünlü’nün olacağı dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak, çekimlerin yaz aylarında başlaması planlanıyor

exxen leyla ile mecnun