Levent Üzümcü'nün Twitter'daki cevabı sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Bir Twitter kullanıcısı, A haber ekranlarında yayınlanan 'Canan Barlas Gündem' programına katılan konukların yer aldığı görüntüyü paylaşarak 'Bunlar denize düşmüş, bir kişiyi kurtarma hakkınız var, hangisini kurtarırsınız ' sorusuna ünlü sanatçı Levent Üzümcü'den sosyal medyayı sallayan cevap geldi.

Twitter kullanıcısı, "Bunlar denize düşmüş, bir kişiyi kurtarma hakkınız var, hangisini kurtarırsınız" sorusunu sorarak fotoğraf paylaştı. A Haber kanalında, Canan Barlas’ın programına katılan konuklar iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci ve siyasilerden oluşuyor. 

Konuklar arasında iktidara yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman, AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz ve Haber X Genel Yayın Yönetmeni Cemil Barlas, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve yazar Bülent Erandaç’ın yer alırken sanatçı Levent Üzümcü’nün verdiği cevap sosyal medyayı salladı. 

Levent Üzümcü, "Bunlar denize düşmüş, bir kişiyi kurtarma hakkınız var, hangisini kurtarırsınız" sorusuna "Denizi" şeklinde cevap verdi. 

İşte o paylaşım;

levent üzümcü twitter sosyal medya a haber