Levent Aykul öldü mü? Levent Aykul ölüm nedeni? Levent Aykul kimdir

TAKİP ET

Usta tiyatrocu ve dizi oyuncusu Levent Aykul evinde ölü bulundu. Aykul'un ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. Usta oyuncu birçok dizide rol almış, ekranların sevilen isimlerindendi.

Ekranların sevilen isimlerinden tiyatrocu Levent Aykul evinde ölü bulundu. Yakınlarının kendisine ulaşamaması üzerine jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri Aykul'un Antalya Kemer'deki evine gidip kapıyı çilingirle açtırınca acı gerçek ortaya çıktı. Aykul'un cansız bedeniyle karşılaşan jandarma ekipleri Savcıya ve sağlık ekiplerine haber verdi.,

LEVENT AYKUL'UN ÖLÜM NEDENİ
Levent Aykul'un ölüm nedenine ilişkin ilk belirlemelere göre herhangi bir darp, yaralanma bulgusuna rastlanması. Aykul'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı açıklandı. 

ABLASI ARADI
Oyuncu Levent Aykul Kemer'de aynı sokakta yaşayan ablasının telefonlarına cevap vermemesi üzerine çağrılan jandarma ekibiyle girilen evinde, cansız bedeniyle karşılaşıldı.

2 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ
Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olay sonrası Aykul'un cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü. Aykul'un 2 gün önce vefat etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

ŞEKER HASTASIYDI
Levent Aykul'un uzun bir süreden bu yana şeker hastalığıyla mücadele ettiği biliniyordu.  Aykul, Kurban Bayramı'nı geçirmek için Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan yazlık evine gitmişti.

LEVENT AYKUL KİMDİR?
İstanbul'dan yıllar önce Beycik'e gelip burada bir sitede yaşamaya başlayan Levent Aykul'un aynı sitede ablasının da evi bulunuyor. Sanatçı, Koğuş Akademisi, Sabit Kanca, Rom An ve Chef, 18'ler filmlerinde rol almıştı.

Usta sanatçı 61 yaşındaydı. 

levent aykul levent aykul neden öldü levent aykul ölüm nedeni