LETGO'da kitap satışı adı altında uyuşturucu ticareti! Skandal mesajlar...

TAKİP ET

İnternet üzerinden ikinci el satış platformu 'LETGO' için skandal bir iddia ortaya atıldı. İkinci el alım satım yapan kullanıcıların 'düğme' kodu ile uyuşturucu ticaretinde bulunduğu iddia edildi.

BERAT TEMİZ - AHMET KUT / AYKIRI

İkinci el satış platformu LETGO’da, Jose Mauro de Vasconcelos’un yazarı olduğu “Şeker Portakalı” adlı kitap lanse edilerek uyuşturucu satışının yapıldığı mesajlar ortaya çıktı. ‘Düğme’ kodunun uyuşturucu satışı için kullanıldığı görülen mesajlarda envai çeşit uyuşturucunun farklı isimlerle satışının yapıldığı görülüyor.

LETGO’da 'Şeker Portakalı' adlı bir kitabın satışını yapan kullancıyla iletişime geçen şahsın mesajları, uyuşturucu ticaretini ortaya çıkardı. Alıcının, kitap satışı için uygulamayı kullanan kişiye “Düğme var mı” diye sorması üzerine soruyu anlayamayan satıcı “Kitap satıyorum, düğme ne alaka?” sorusunu yöneltti. 

“SEN FAZLA MASUMSUN” 
‘Düğme var mı’ sorusuna şaşkınlıkla cevap veren satıcı, beklemediği bir cevapla karşılaştı. Uyuşturucu ticareti için iletişime geçtiği belirlenen alıcı, “Neyse, sen fazla masumsun” yanıtını verdi. Şahsın daha sonra "Hap işte ex" dediği görüldü.

İşte o mesajlar;


Kitap satışı için kullandığı LETGO’da uyuşturucu ticareti için kendisiyle iletişime geçen şahsın mesajlarını paylaşan kullanıcı, “LETGO da Şeker Portakalı adı altında ‘düğme’ koduyla uyuşturucu satılıyor” açıklamasını yaptı.

letgo kitap uyuşturucu satış ticaret