"Lebaleb" kongreye katılan AK Partili vekil koronavirüse yakalandı!

TAKİP ET

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Tamer'in AK Parti, olağanüstü kongresine katıldığı ortaya çıktı.

AK Parti'nin 24 Mart tarihinde gerçekleştirdiği  ve yoğun katılımın olduğu, olağanüstü kongre tepkilere neden olmuş ve Türkiye'nin dört bir yanından onlarca otobüsle yüzlerce partili başkente gitmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kongre salonu önünde toplanan yüzlerce partiliye seslenmesi ve sosyal mesafenin hiçe sayılması ise dikkat çekmişti.

Yoğun katılım nedeniyle tepki çeken kongreye katılan isimlerden biri olan AKP'li İsmail Tamer, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını söyleyen Tamer, kendisiyle temaslı durumda olanların test yaptırmasını istedi.

Tamer, “Bu günkü yaptırdığım Covit 19 test’im pozitif çıktı. Bir hafta öncesinde benimle görüşen tüm arkadaşlarımızın test yaptırmalarını özellikle istirham ediyorum . Ankara Şehir Hastane yattığımı belirtir dualarınızda olmam arzusuyla kamuoyuna duyururum” sözleriyle koronavirüse yakalandığını duyurdu.





ERDOĞAN, KAR MİKROBU TEMİZLER DEMİŞTİ
AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilden yoğun bir katılımın olduğu kongrede partililerine, "Kar yağışının tüm mikropları temizlediği bu anlamlı buluşmada..." diyerek sözlerine başlamıştı.

Erdoğan'ın açıklaması şöyleydi:

"Kar yağışının tüm mikropları temizlediği bu anlamlı buluşmada hepinizi selamlıyorum. Birazdan 7. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Son olarak üye kayıtlarını istediğimde üye kayıt 13 milyon 500 bine ulaştı. Bırakın Türkiye'yi dünyada böyle bir siyasi parti yok. Dünyada bir başkası yok. Türkiye'de zaten yok. Artık önümüzde 2023 var. 2023'e hazır mıyız?"

ak parti kongre ismail tamer koronavirüs lebaleb lebaleb kongre