La Casa de Papel'in final sezonuna damga vuran sahnede Merkez Bankası soygunu anlatılıyor, sözleri dikkat çekti

TAKİP ET

La Casa de Papel sevenleri final sezonunun burukluğunu yaşarken, Merkez Bankası dizideki bir bölüm paylaşım rekorları kırmaya başladı. Merkez Bankası soygununa ilişkin diyalog dikkat çekti.

İspanyol yapımı La Casa de Papel final sezonu bölümleriyle sevenleriyle buluştu. 

Uzun yıllardır küresel çapta büyük bir izleyici kitlesi ve fan grubuna sahip olan dizinin finalindeki bir sahne izleyicilerin dikkatini çekti.

Merkez Bankası soygununa ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı diyalogta devletler için Merkez Bankası'nın önemi anlatılıyor. Bankanın içinin tamamen boşaltıldığının vurgulandığı sahnede "Hiçbir şey bırakmamışlar, tüm ulusal rezerv gitmiş" ifadeleri dikkat çekiyor.

İşte final sezondaki o sahne:

YENİ SEZON GELECEK Mİ? 
La Casa De Papel 2017'de başladığı serüvenine 2021'de bitirdi. Dizi yeni bölümleri ile ekranlarda olmayacak. Netflix'in Twitter hesabından ise karakterleri fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflara da “Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize” mesajı eklenmesi sevenlerini üzdü. 

YERİNE BERLİN DİZİSİ
La Casa De Papel'in yeni sezon başlamayacak ancak Netflix, İspanya yapımı dizisi "La Casa de Papel"in ana karakterlerinden Berlin’e odaklanan yeni bir dizi hazırladığını duyurdu. Karakteri Pedro Alonso canlandıracak.

la casa de papel la casa de papel final la casa de papel merkez bankası la casa de papel son sezon la casa de papel finali