Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den şok açıklama: "Bir yılı aşkın süredir şiddet görüyorum"

TAKİP ET

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ülker, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber psikolojik şiddet görüyorum" dedi.

 

Oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı "Benim Annem Bir Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Bir süredir haklarında ayrılık dedikoduları çıkan çiftten Sibel Ülker, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.

Ülker, Intagram hesabından yaptığı paylaşımda şiddete uğradığını açıkladı. Ülker, "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber psikolojik şiddet görüyorum" dedi.

Sosyal medya hesabından Kutsi’yi takipten çıkaran Ülker, şu ifadeleri kullandı:

"Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var."

Sibel Ülker'in açıklamalarının ardından Kutsi'den henüz bir açıklama gelmedi.

 

Yaşananların ardından Kutsi'nin 2008–2015 yılları arasında evli kaldığı Sinem Bayraktutar, sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Bayraktutar, paylaşımına 'Adamım' notunu düştü.

Kutsi Sibel Ülker oyuncu dizi kadına şiddet