Kurtlar Vadisi Pala'nın son halini görenler tanıyamıyor! İşte Yüksel Arıcı'nın son hali

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Pala karakteri ile hafızalara kazınan Yüksel Arıcı'nın son halini görenler inanamıyor. İşte Arıcı'nın yıllar içindeki değişimi...

Türk televizyonlarına damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Pala karakteriyle bilinen Yüksel Arıcı'nın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol alan ve gözlerden uzak bir hayat tercih eden Yüksel Arıcı, evinin bahçesiyle ilgilenip ekim yapıyor.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi, üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutulmuyor. Yönetmen koltuğunda Osman Sınav'ın oturduğu ve toplam 4 sezondan oluşan Kurtlar Vadisi dizisinin tekrar bölümleri, günümüzde bile izleniyor.

Dizide Pala karakterine hayat verenoyuncu Yüksel Arıcı, ''Sadece ölüler görür'' repliğiyle Kurtlar Vadisi severlerin hafızasına kazınmıştı.

 

KURTLAR VADİSİ'NİN PALA'SI NASIL BİR KARAKTERDİ?
Kurtlar Vadisi'nde Yüksel Arıcı'nın hayat verdiği Pala karakteri, taktığı güneş gözlüklerini hiçbir şekilde çıkarmaz.

Güney Doğu, Kuzey Irak ve Suriye'de görev yapan bir istihbaratçı olan Pala ve ekibi, istihbarat kurumları içerisinde başına buyruk hareket eden ve çeteleşen bir yapılanmanın içerisindedi.

Adamları Bedir ve Faruk'la birlikte İstanbul'a gelen Pala, Kirve'nin talimatıyla Aslan Akbey'i suikast sonucu öldürür. Polat Alemdar ve ekibi, Pala'yı sorgulamak için kaldığı otelde yakalayarak, istihbaratçı Doğu Eşrefoğlu'na teslim eder. Doğu bey de Pala'yı sorguladıktan sonra salıverir. Alemdar'ın ekibinden Güllü Erhan'ı gören ve peşine düşen Pala, kurduğu pusunun ardından Seyfo Dayı'yı öldürür.

Polat Alemdar ve adamları tarafından yakalanan Pala, sorgulanmasının ardından infaz edilir. Dizide, Pala'nın cesedi de bir çukurun içine atılır ve üzerine beton dökülür.

kurtlar vadisi pala yüksel arıcı son hali oyuncu kurtlar vadisi pala edho