Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar, ekranlara geri dönüyor: İşte yeni dizisi

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İskender Büyük rolüyle hafızalara kazınan Musa Uzunlar, ekranlara geri dönüyor. Uzunlar, "Aile" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Aile dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı İskender Büyük karakteri ile adından söz ettiren Musa Uzunlar, Aile dizisine girdi. Uzunlar dizide, Soykan ailesinin rakibi olan İlyas adlı mafyaya hayat verecek.

AİLE'NİN FİNAL TARİHİ DE BELLİ OLDU

Öte yandan Show TV ekranlarında kısa sürede ilgi çekmeyi başaran Aile dizisinin ne zaman final yapacağı da belli oldu. Gelen bilgilere göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Aile dizisinin tek sezonluk dizi olduğu öğrenildi. Show TV kaynakları da Aile dizisinde 2.sezon olmayacağı bilgisini doğruladılar.

Dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Uzunlar'ın rol aldığı yapımlar arasında Fatmagül'ün Suçu Ne, Şubat, Poyraz Karayel, Bir Annenin Günahı ve Hayatımın Şansı da bulunuyor. 64 yaşındaki ünlü isim en son Netflix'te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin oyuncuları arasında yer aldı.

Kurtlar Vadisi İskender Büyük Musa Uzunlar