Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Türkiye'den gitti, yeni işini açıkladı!

TAKİP ET

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı 'Güllü Erhan' rolüyle hafızalara kazınan Erhan Ufak, Azerbaycan'da yaşadığını ve Türk Sanat Akademisi kurduğunu açıkladı.

Türk televizyon ekranlarının unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi'nde Güllü Erhan karakterine hayat veren Erhan Ufak, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurtlar Vadisi hakkında konuşan Erhan'ın son hali dikkat çekti.

Güllü Erhan; Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Haldun Boysan, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Zafer Ergin ve Özgü Namal gibi isimlerin başrolünde bulunduğu Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayıp başlamayacağı yönündeki soruya yanıt verdi.

HaberTürk'ün haberine göre Erhan, "İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir." dedi. Erhan Ufak ekranlardan uzak kalmasının sebebini de Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlama olasılığı olduğunu itiraf etti.

O ÜLKEYE GİTTİ, YENİ İŞİNİ AÇIKLADI
'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü oyunculuğu bırakmadığını söyledi. Erhan Ufak İstanbul'da gayrimenkul şirketi kurmuş ama hayatının büyük bir kısmını şu aralar Azerbaycan'da geçiriyormuş. 'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak Türk Sanat Akademisi kurduğunu ve yeni hayatını şu sözlerle anlatıyor:

"Akademiyi önce Türkiye'de açacaktık ancak pandemi döneminde Türkiye'deki kısıtlamalar nedeniyle ilk adımı Azerbaycan'da attık. Hem burada dostlarımız vardı, hem de Azerbaycan'ın böyle bir girişime ihtiyaç olduğunu düşündük. İnsanların yeteneklerini keşfetmesini amaçlıyoruz. Hem kamera önü hem de kamera arkası eğitimler veriyoruz. Oyunculuk, müzik, rejisörlük ve resim dallarımız var. Ben de deneyimlerimi gençlere aktarmaya çalışıyorum."

güllü erhan kurtlar vadisi erhan ufak azerbaycan oyuncu dizi