Kurmay Albay Mustafa Önsel'den amirallerin gözaltısına tepki: "Buyrun beni de alın! Hodri meydan!"

TAKİP ET

104 emekli amiralin 'Montrö Bildirisi'nin ardından bu sabah Amirallerin evine operasyon yapıldı ve 10 amiral gözaltına alındı, 4 amiral ifadeye çağrıldı. Balyoz kumpası mağduru emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, gözaltılara tepki göstererek, "Cezaevinden tanıdığım, vatanseverliklerinden şüphe etmediğim, Gürdeniz, Sağdıç, Kezek Amirallerin yanında olduğumu ilan ediyorum! Buyrun beni de alın! Hodri meydan, hadi!" dedi.

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin tartışmaya açılmasını eleştiren 104 emekli amiral bir bildiri yayınladı. Bildirinin ardından bu sabah yapılan operasyonla amiraller gözaltına alındı. Aralarında Mavi Vatan'ın isim babası Cem Gürdeniz'in de bulunduğu 10 amiral gözaltına alınırken, 4 amiral ifadeye çağrıldı.

FETÖ'nün kumpas davalarında hapis yatan amirallerin bu sabah gözaltına alınmasına yine FETÖ'nün Balyoz kumpası mağduru emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel tepki gösterdi.

"BUYRUN BENİ DE ALIN! HODRİ MEYDAN, HADİ!"
Önsel, şu ifadeleri kullandı:
"Cezaevinden tanıdığım, vatanseverliklerinden şüphe etmediğim, Gürdeniz, Sağdıç, Kezek Amirallerin yanında olduğumu ilan ediyorum! Buyrun beni de alın! HODRİ MEYDAN, HADİ! FETÖ bayram ederken, iktidar, Akşener, Perinçek, Davutoğlu Babacan, aynı cephede, unutmayacağız!

Karakter abidesi, en saygı duyduğum adam A. Sadi Ünsal'ı ve Turgay Erdağ'ı da almışlar. Alın oğlum! Onlar FETÖcü değiller, kaçmazlar. Hem de sabah baskını yapın algı için! 10 yıl önce de birleri yapıyordu. Bu arada Ali Sadi Amiral, kendi söylemez ama çok hastadır. Bir şey olursa..,

Can Erenoğlu'nu da almışlar. O ki 15 Temmuz'da bizzat Genelkurmay'ın önünde FETÖcü vatansızlara karşı, kurşun yağmuru altında mücadele etmişti. Eh hadi bakalım!" 

mustafa önsel amiral gözaltı bildiri cem gürdeniz albay kumpas