Kura topunu açamayan Volkan Demirel'i eşi Zeynep Demirel ti'ye aldı: Kavanoz göndermesi güldürdü

TAKİP ET

Volkan Demirel'in UEFA Konferans Ligi'ndeki kura çekimi sırasında topu açmakta zorlanması sosyal medyada gündem oldu. Demirel'e eşi Zeynep Demirel'den 'kavanoz göndermesi' geldi.

UEFA Konferans Ligi'nde grup aşaması kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecilerinden Volkan Demirel de kura çekiminde yer alan isimlerden oldu.

Volkan Demirel,  kura sırasında fanustan aldığı topu açmakta zorlandı. Bu sırada araya UEFA Genel Sekreteri Giorgio Marchetti girdi. Uzun uğraşlar sonucu topu açmakta zorlanan Volkan Demirel, eline silmesine rağmen yine başarısız oldu.

Marchetti, İngilizce olarak "Bir kaleci için bile zor bir iş" yorumunda bulundu. Demirel ise Türkçe olarak "Zor bir iş de" dedikten sonra "Don't open" (Açamıyorum) şeklinde devam etti. Demirel, Giorgio Marchetti'nin "Yardım edebilir miyim" şeklindeki çağrısına cevapsız kalmadı. Tecrübeli futbol adamı topu Giorgio Marchetti'ye verdi. Giorgio Marchetti topu açtıktan sonra tekrar Volkan Demirel'e verdi. Volkan Demirel kurada çıkan takımın adını okudu.

Volkan Demirel Konferans Ligi'ne damga vurdu, kura toplarını açamayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı

EŞİNDEN 'KAVANOZ' GÖNDERMESİ

Tören sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan Demirel, "Güzel bir çekiliş oldu. Başta Türk takımlar olmak üzere tüm takımlara başarılar dilerim. Giorgio Marchetti'ye topları açarken verdiği destek için özel teşekkürler" notunu yazdı.

Demirel'in o anları törene damga vururken eşi Zeynep Demirel'den yorum gecikmedi. Eşinin paylaşımına yorum yapan Zeynep Demirel, "Kavanoz kapaklarını evde gayet iyi açıyorsun oysa" dedi. Eşine cevap veren Volkan Demirel ise "Heyecanlandım" yorumunu yaptı.

Volkan Demirel Zeynep Demirel kura topu Kavanoz